top of page
Caută

Preluati controlul emotiilor voastre!

Aveti grija de emotiile pe care le experimentati. Preluati controlul si schimbati-va starea.

Stresul care azi a luat proporţii gigantice, mânia, îndoiala, neîncrederea , provoacă în corp un pH acid, favorabil bolii.

Depresia are şi ea un efect nociv asupra organismului, nu doar că împiedică vindecarea, dar poate favoriza debutul altor boli.

Este bine cunoscut experimentul lui Avicenna: intr-o cuşcă s-a pus un miel şi într-o cuşcă alăturată s-a pus un lup. Mielul a murit în scurt timp de stresul provocat de frică. Orice dezechilibru emoţional aduce, mai devreme sau mai târziu, boala. Teama funcţionează prin activarea creierului reptilian şi deconectarea funcţiilor care ţin de raţiune şi logică. În felul acesta alternativele noastre sunt: fugi, îngheaţă sau luptă. Acţiunea este o condiţie necesară pentru diminuarea sau înlăturarea fricii. În doze funcţionale, ea este ceva natural şi sănătos. Atâta timp cât suntem capabili de dezvoltare, frica va fi prezentă pentru că rolurile sale pozitive sunt de a ne ghida şi atenţiona asupra pericolului şi de a ne oferi protecţie.

Singura modalitate de a anula frica este să preluam controlul asupra emotiilor noastre. Meditati, faceti curat, ascultati o muzica frumoasa, selectati cele mai frumoase poze si pregati-le de printare, planuiti vacanta de peste 2 ani, vizualizati cine ati vrea sa fiti, selectati hainele din dressing si pastrati ceea ce cu adevarat va pune in valoare si va ofera bucurie si confort, mancati din cele mai bune farfurii, beti din cele mai bune pahare, parfumati-va cu cel mai bun parfum, coafati-va acasa, purtati haine placute in casa, aprindeti betisoare si lumanari, mutati mobila pana cand simtiti ca ati rearanjat-o cum e mai bine pentru voi, scrieti, vorbiti cu oameni care va plac, conectati-va in on line cu personalitati care va inspira, ascultati podcasturi.


Mutati cat mai mult focusul in interior. Ascultati-va sufletul mai mult, dati mintea mai incet . Faceti loc, constient unor schimbari pozitive sa se manifeste in voi. Cine veti vrea sa fiti dupa aceasta criza, sigur cere un nou nivel de performanta, a better version of yourselves!


Va pup! Maria

bottom of page