top of page
COACHING BUCURESTI VALORI.png

Valorile mele

pprrr_edited_edited.png

Intreaga mea activitate se bazeaza pe a avea un impact pozitiv asupra indivizilor, grupurilor si societatii. Respect oamenii pentru esenta lor si pentru puterea lor de a-si deschide atat sufletul cat si mintea pentru a face loc cresterii si dezvoltarii.

Misiunea  mea

este de a oferi coaching avansat, sesiuni de facilitare  si consultanta de cea mai inalta calitate pentru clienti nationali si internationali, indivizi, grupuri si companii, utilizand  metode profesionale de o inalta acuratete si calitate.

 

Sa ofer asistententa oamenilor pentru ca acestia sa isi stabileasca obiective clare si sa fie puternici in a le urmari si a le atinge, pentru a putea sa fie satisfacuti atat pe plan personal, cat si pe plan profesional.

Iar companiilor,  sa facilitez exprimarea intregului potentialul al oamenilor si  al lor .

 

Viziune:

recunoastere  la nivel  national si international ca oferind  coaching avansat si contractata individual  sau ca echipa (Leadership Integrativ) pentru programe de coaching, leadership, sesiuni de facilitare  si consultanta de exceptie, eficiente, atat la nivel de individ cat si al companiei.

Sa ofer cel mai bun sprijin pentru clienti, pentru ca acestia  sa obtine claritate in gandire, viziune in a-si stabili obiectivele, putere in a actiona si rezultate rapide.

Le voi  oferi clientilor   sprijin profesional  la nivel intelectual si emotional pentru ca ei sa isi exploreze potentialul la maxim si sa ajunga la rezultatul final: succes, pace si putere interioara.

 

Valori:

CORECTITUDINE : imi tin  întotdeauna cuvântul, fiind sincera în toate aspectele activității de afaceri.      

CONFIDENȚIALITATE: toate informațiile despre clienți și de la aceștia sunt confidențializate în mod complet, profesional.

RESPECT: respect ritmul, valorile și personalitatea clientului      

LOIALITATE: tratez relatiile ca fiind de durata si reciproc benefice. 

BUNA CREDINTA : clientul este servit prompt și pentru cel mai bun rezultat al său.  In tot ceea ce fac, am in vedere un impact pozitiv asupra indivizilor, grupurilor și societății    

GRIJA: Tratez cu grija  și respect oamenii pentru cine sunt și pentru puterea lor de a-și deschide inima și mintea pentru a crește.

bottom of page