top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

COACHING de TRANZITIE in CARIERA

In tranzitie ?

Cu dorinta de a avansa  ?

Dorind mai mult in cariera ?

Stiu din experienta ca atunci cand oamenii se afla in perioade de tranzitie a carierei lor   in mintea si in  sufletul lor apar multe  intrebari legate de calitatile lor  unice ca oameni si ca profesionisti, despre adevarata lor valoare,  despre  scopul lor in viata, despre  motivele lor de satisfactie. Stiu si pot sa va acompaniez  in acest demers.

Factorii cheie in succesul programului  de coaching 

1. Clientii isi vor determina scopul in viata si  scopul pe termen scurt (0-8 ani).

 

2. Isi vor crea portofoliul care include:

 

-Scrisoarea de Intentie,

-Curriculum Vitae,

-Abilitatile si Cunostintele acumulate.

-Plan de dezvoltare

 

3. Vor incepe sa fie in control cu emotiile lor si vor formula raspunsuri si actiuni adecvate scopului lor. Utilizand metodele de coaching  Power Coaching with Mind-Kinetics® vor identifica cele mai adanci emotii ale lor legate de tranzitia in cariera si vor transforma gandurile, comportamentele, cuvintele si actiunile nocive intr-unele pozitive.

 

4. Isi vor revizui viata. Clientii vor identifica obstacolele pe care trebuie sa le depaseasca in toate cele 7 aspecte ale vietii.

 

5. Vor face un rezumat si vor obtine claritate : clientii isi vor identifica temerile constiente si subconstiente in legatura cu tranzitia sau provocarile lor legate de cariera si le vor elimina; in acelasi timp vor reusi sa faca intregul proces sa functioneze pentru ei.

Un program foarte eficient pentru tranzitia dumneavoastra in cariera 

 

Este cel mai cuprinzator instrument de coaching de tranzitie de cariera de pe piata .

Clientii isi  descopera, lucrand cu un coach bun, pasiunea si forta de a avansa, cu sens, in directia importanta pentru ei. 

bottom of page