top of page

In proiectele  mari lucram intr-o  echipa extinsa de colaboratori  pentru ca dvs. sa beneficiati de expertiza ampla a unui grup de profesionisti  coachi si consultanti seniori.

COACH CHRISTIAN LE TALLEC

Christian si-a dedicat ultimii 7 ani coaching-ului dupa ce anterior a activat ca si director financiar si director general, national si international.

Este apreciat la modul cel mai sincer de oamenii cu care a lucrat ca fiind un mentor generos si un coach remarcabil.

Este Executive and Team Coach si lucreaza atat in sesiuni individuale cat si cu grupuri, utilizand metodologiile ICI Geneve si metoda investigarii apreciative.
Este absolvent de Drept si Finante.

Christian lucreaza in limba franceza si engleza. 

Specialitatea sa sunt programele de coaching cu CEO, CFO & board of managers aflati in tranzitii sau care au nevoie de suport si acompanierea in re-calibrarea strategiei. 

Un coach matur, a carui experienta de business management de peste 30 de ani reprezinta  un atuu forte.

Christian s-a implicat si in pregatirea studentilor de la facultatea de Business de la La Rochelle France oferind acestora suport pentru planul de cariera.

Momentan este implicat in proiecte de coaching in Franta, Cehia, Romania si Belgia cu companii din domeniul Pharma si Otc.

Este un bun comunicator si fin cunoscator al fiintei umane. 

Ce aduce unic Christian  prin prezenta sa ca si coach este un mod de a fi elegant, generos, memorabil.

Calificari

Master Coach Executive and Team Coach, ICI Geneve. 

Universite Sorbone  Franta - Drept, Finante si Gestiunea Intreprinderii

 

 

COACH IRINA ANDREI 

Irina a ales sa faca coaching din dorinta de a trece la actiune pentru a oferi dragoste, speranta si bucurie de viata celor din jurul ei.

Este Executive si Life Coach si lucreaza atat in sesiuni individuale cat si cu grupuri, utilizand metodologiile Power Coaching® with Mind-Kinetics® (PCMK™) si asistandu-va pentru a va transforma gandurile si actiunile neconstructive in unele pozitive intr-un mod permanent.

Irina are la baza o serioasa pregatire in domeniul economic ca urmare a celor 2 facultati de profil urmate, atat in tara cat si in strainatate si aprofundata cu experienta in vanzari, organizare si administrare business de peste 10 ani in companii multinationale si locale. Are si o frumoasa si solida experienta in antreprenoriat .  

Cursurile urmate, studiul autodidact si dorinta de dezvoltare si rafinare continua au ajutat-o sa se conecteze la valorile ei fundamentale si sa le manifeste pe deplin, devenind persoana calda, nobila si cu integritate care e astazi. 

Ce aduce unic Irina prin prezenta sa ca si coach este delicatetea, angajamentul si rabdarea.

Calificari

Certified Executive Power Coach din partea Coaching and Leadership International (CLI) 

Certified Group Power Coach din partea Coaching and Leadership International

Universite d’Auvergne, Clermond Ferrand, Franta - Managementul&Gestiunea Intreprinderii

Academia de Studii Economice, Bucuresti Facultatea de Comert

 

27.jpg

Iubim ceea ce facem! 

Meseria noastra este si pasiunea noastra.

bottom of page