top of page

CAND STAKEHOLDERII CREAZA O NOUA VIZIUNE,  

NOI ACOMPANIEM  CALIBRAREA  COMPORTAMENTELOR ,

A SISTEMELOR SI A PROCESELOR LA ACEASTA .

​

CHANGE MANAGEMENT 

​

​

Concentrarea pe procese transformationale, menite a aduce  alte beneficii  afacerii vine  mereu  cu  provocări de a face ca schimbarea să se întâmple prin transformarea oamenilor, in primul rand. De obicei, lucrăm ca echipe transversale, si oferim coaching si  îndrumare  echipelor clienÈ›ilor  de la  nivelul C,  cu privire la ceea ce este necesar sa abordeze si  să facă pentru a realiza schimbări benefice in organizatii. Avem prezență, cunoastere, pasiune È™i impact. Abordarea acestui proces de coaching  are in vedere urmatoarele principii de baza:

​

I. Contextul profesional contemporan ne provoacă ciclic È™i  precis să ne  schimbăm atât ca organizaÈ›ie, cât È™i ca echipa de management È™i ca indivizi.

​

Ne schimbăm pentru a obÈ›ine un rezultat specific dorit. Motivele pentru schimbare variază de la reducerea costurilor si îmbunătățirea satisfacÈ›iei clienÈ›ilor pana la schimbarea modelului de business sau a schemei de management.

Nevoia de schimbare este întotdeauna determinată de o oportunitate sau de o problemă de rezolvat.

Fie că vine un nou CEO, fie că piaÈ›a s-a schimbat drastic, fie ca s-a achizitionat o noua companie si trebuie intergrata, fie că se fac restructurări sau reorganizări, procesul de ‘Change management” este o etapa firească, ciclică în cadrul oricărei organizaÈ›ii. Fie că acÈ›ionăm reactiv sau preparativ, ceva oricum se va întâmpla, dar cu cât suntem mai pro-activi în schimbare, cu atât acestea au È™anse să aibă turnuri pozitive mai rapide.

​

​

II. Schimbările organizaÈ›ionale necesită schimbări de mind -set È™i organizare în echipa de board management cât È™i schimbări individuale

Doar  instrumente sau procese noi, nu sunt suficiente pentru a realiza schimbări organizaÈ›ionale, aveÈ›i nevoie ca indivizii din organizaÈ›ie să adopte cel mai probabil noi valori È™i comportamente si să înceapă să lucreze în noi moduri.

​

​

III. Rezultatele in schimbarea organizaționala sunt rezultatul colectiv al schimbării individuale

​

Schimbarea se refera in primul rand la efortul individual, factorul  uman trebuie luat în considerare prioritar. Asta înseamnă că cu cât o organizaÈ›ie primeÈ™te mai mult de la angajaÈ›i, cu atât este mai aproape de atingerea rezultatelor dorite.

​

​

IV. Managementul schimbării este un cadru care cere :  

 

gestionarea schimbării oamenilor,  a procedurilor, uneori a structurii organizatorice È™i uneori a viziunii, strategiei È™i setului de valori.

​

V.Rezistența la schimbare

 

este normală în organizaÈ›ii, în special în mediile  în care au avut loc schimbări frecvente. Gestionarea prin coaching a unor schimbări benefice în comportamentele managerilor, determină o viteză mai mare de ajustare È™i o îmbunătățire a competenÈ›elor întregului grup.

​

VI. Este nevoie de abordare a unei scheme de tranziÈ›ie È™i a  unui proces de “change management ‘‘conÈ™tient, iar  coachingul este unul din cele mai adaptate instrumente pentru a conduce cu brio acest proces intens 

al Managementul schimbărilor, pentru a putea realiza beneficiile È™i rezultatele dorite . 

​

​

 

 

​

Coaching-ul in procesul de change management va sustine :

​

  • să obtineti rezultatele dorite

  • să reduceti costurile

  • să imbunatatiti experienta clientilor

  • să schimbati modelul de afacere (daca asta este ceea ce doriti)   

 

 

 

DE CE EU?

​

1.Studiez  cu pasiune de peste 10 ani subiectul schimbarilor  si am sprijinit multe echipe manageriale care au trecut prin schimbari diverse.  

​

2.Sunt autorul volumului  - "Cartea despre schimbari".

​

 

3. Abordez procesul prin prisma modelelor de lucru cele mai moderne de pe piata de coaching si consultanta. 

​

4.Cum schimbarile calitative eficiente au nevoie de timp, raman aproape de echipe pe termen lung, prin interventii scurte si eficiente,  pentru a sustine procesele spre rezultate finale, masurabile. 

​

5.Iubesc oamenii si depotriva rezultatele.

​

6.Am experienta in mediul corporate atat ca manager cat si coach.

​

5.Am colaboratori care pot contribui in diverse etape ale procesului spre imbunatirea unor aspecte ale leadershipului aplicat.

maria 33.jpg
bottom of page