top of page
pprrr_edited_edited.png
_DSC0308-Edit-2.jpg
11.png

Buna ziua! Ma bucur sa ne cunoastem, virtual, deocamdata.

Eu sunt Maria-Iris HOEPPE,  sunt coach acreditat international "Master Certified Coach" de catre " Federatia Internationala de Coaching ".   

De asemenea sunt certificata ca executive coach si  team coach de catre "Coaching and Leadership International-Canada".

De 10 ani,  fac coaching  în fiecare zi.  Am invatat si invat  in acest domeniu de 20 de ani, si el continua sa ma inspire. Lucrez atat in programe individuale  cat și cu echipe care vor să se dezvolte, înregistrând peste 4000 ore de coaching cu clienții. Am 47 de ani (n.9 aprilie 1975), și alegerea de a face coaching este o alegere asumată: în cei 15 ani în sales management în mediul B2B, am văzut progrese impresionante prin coaching, ce mi-au întărit credința în puterea acestor procese  în susținerea  performanței oamenilor și a businessurilor. Asta m-a inspirat și mi-a dat curaj să  fac alte studii, echivalentul unei a doua facultăți, pentru a putea face coaching de calitate. Dacă sunteți conectați la  un mind-set de evoluție, vă pot acompania  pentru a obține rezultate, noi nivele de competență și creșterea unor noi moduri de a comunica asertiv și inspirant. Am gestionat portofolii de peste 50 milioane €, și am fost provocată ca si dvs., de leadershipul echipelor,  așa că putem avea conversații puternice, despre conștientizări și planuri de acțiune menite a produce rezultate.

Pe langa coachingul one-to-one, 'de cabinet',  genul meu favorit de muncă este coachingul echipelor medii și al boardurilor de directori ale companiilor  care se confruntă cu schimbări și doresc să creeze noi viziuni, proiecte, planuri de echipă sau să schimbe paradigme.  În funcție de

mărimea proiectului lucrez  coaching independent sau în echipă cu alți 3 coachi parteneri.

Lucrez atât la sediu cât și on-line, în limbile română, engleză și franceză. Pentru directori, programele de Executive Coaching pot conține și instrumente  funcționale de leadership, care pot fi implementate rapid precum și mentoring.

Sunt conectată la provocările actuale din lumea de afaceri, la tipologii variate de oameni, din  culturi diverse ; viața mea are o dimensiune internațională, am călătorit în 33 de țări,  am  locuit in 4, trăiesc  în 2, lucrând cu oameni de 20 de naționalități.

Sunt și fondatorul LEADERSHIP INTEGRATIV  www.leadership-integrative.com o echipa de 11 profesioniști care oferă workshopuri specializate de leadership, coaching și consultanță, companiilor din România.

Sunt om un dornic sa invete continuu si sa impartaseasca. Cred in valori si cred  in leadershipul personal.

Un lider este un om care vrea mai mult de la el, un om care și-a ales o misiune dincolo de zona de confort a unui specialist, o misiune care îl provoacă puternic, in fiecare zi, dar care îi și oferă cele mai multe șanse să evolueze. Căci viața este despre învățare, transformare, împărtășire, colaborare și cred că fiecare om poate lăsa o amprenta pozitivă și  poate aprinde și susține  ‘flacăra’  din  celălalt,  prin comportamentele și atitudinile sale. Cred că liderii se educă, nu se nasc, și că fiecare om din viața noastră vine să ne învețe ceva. 

Golden Steel Plate
Publicații și acțiuni sociale 
25.jpg

 

Sunt  preocupată de tema “schimbare”, pe care o studiez de peste 7 ani, cu paradigmele, fațetele și resorturile ei mental-emoționale.

 

Conduc, pentru publicul larg, atelierele ‘Vreau o schimbare în viața mea”. 

 

Scriu din când în când articole în Cariere, Femeia,

Elle și pe site-uri specializate în HR development.

 

Am scris volumul “Cartea despre schimbări”, best seller la categoria non fiction- autor român, la Târgul internațional de carte Gaudeamus 2017


În viața personală 

Sunt mamă și soție, am o familie frumoasa,

mă preocupă filosofia Zen, am un cățel, sunt vegetariană, iubesc  natura, oamenii, comunicarea, cărțile și îmi place să trăiesc o viață simplă.

Imi place sa invat permanent si sa ma educ continuu.

 

Cred ca suntem bine cu noi insine cand suntem intr-un bun echilibru corp-minte-suflet.

Cred in puterea spiritului si a mintii asupra materiei, cred  in lidershipul personal ca fiind o flacara ce amplifica calitatea existentei.

 

Cred  in bunatate,  buna-vointa si buna-credita ca fiind expresia autentica a sinelui si in a fi liantul durabil al relatiilor umane.

 

Cred ca e important sa ramai credincios tie insuti ata timp cat nu te blochezi in auto-suficienta.

 

Cred in forta intuitiei. Cred in curajul de a face schimbari ca o sursa a progresului si evolutiei individuale.

 

Cred ca fiecare avem un dar unic din care putem trai si prin care putem aduce bine in lume.

Pregătire 
Circular Library
 • Executive Coach  - Diploma de la Coaching and Leadership  Canada

 

 • Certified Power Coach – Diploma de la  Coaching and Leadership  Canada

 

 • Team  Coach - Diploma de la  Coaching and Leadership  Canada

 

 •  Associate Power Coach- Diploma  de la Coaching and Leadership  Canada

 

 •  Coaching for managers -Excello

 • CBT Practitioner( practician in Terapie Cognitiv-Comportamentala, Curs de la Academia de Psihologie Moderna Aplicata)

 • Professional Sports Psychology Diploma Course-Kew Academy UK, ( accr. CTAA)

 

 •  Advanced Communication Course, Landmark Education

 

 • Facultatea de Drept, Lucrare de diplomă în Încheierea Contractelor la Universitatea București.

 • Mentor Coach  APC &  PCC, International Coaching Federation

 

 • 19  cursuri profesionale( sales & leadership)

 

 • Consilier vocațional acreditat

 • Expertiză evaluări D.I.S.C®

 • Certificare  HOGAN: HDI, HDS, MVPI

 • Acreditare Formator, cod 242401, ANC 

 

 •  Acreditare Master( MCC) de la Federația Internațională de Coaching

Golden Steel Plate
Image by Lucas Benjamin
Coach MCC Romania ICF Maria Iris Hoeppe.

Din cei aproximativ 50.000 de coachi din toata lumea,  doar aprox.1000 dintre ei sunt   coachi acreditati la nivelul  maxim, acela de Master Certified Coach.

Unul dintre cei 1000, se afla in fața ta, acum. 

MARIA IRIS HOEPPE 2022 MCC ICF EXECUTIVE COACH.jpg
Golden Steel Plate

Sunt mișcată, onorată  și recunoscătoare, ori de câte ori un om îmi acordă încrederea de a face  o călătorie de coaching împreună, prețuiesc acesta încredere si deschiderea oamenilor spre noi nivele de conștiința și acțiune, și vreau să fac totul pentru a o răsplăti, mobilizând alături de ei, spre rezultat tot ceea ce sunt și ceea ce știu,  cu pasiune, modestie și dedicație.

Cultiva pacea interioara pentru a putea asculta vocea sufletului, care stie intotdeauna  esenta, sensul  si organizarea urmatoarei actiuni care merita a fi intreprinsa in viata ta.

Golden Steel Plate
coach bun bucuresti coach nu exista nu s
bottom of page