top of page

COACHING  PENTRU PERFORMANTA SPORTIVA

​

DIFERENTA DINTRE UN SPORTIV BUN SI UN CAMPION ESTE FACUTA DE MENTALUL LUI!

​

​

Sportivii de top au deja o conditie fizica speciala, au muncit ani de zile pentru ea, rar aceasta poate fi piedica principala in calea succesului deplin. Cel mai adesea, tiparele limitative subconstinte blocheaza utilizarea intregului potential fizic si  psihologic al sportivului. 

Exemple de credinte (tipare) subconstiente limitative pe care le-am identificat si lucrat la unii sportivi cu care am lucrat : " nu contez", "nu sunt suficient de bun", nu merita sa faci efort maxim deoarece ceilalti nu apreciza", "sa fii amuzant este cel mai important"," sunt de unul singur",  " cine sunt eu sa merit atata succes", "nu fac parte din clasa superioara", "sunt vulnerabil", "sunt usor de deturnat emotional", "nu pot utiliza toata forta deoerece ii pot rani pe cei apropiati", "nu am incredere in mine", etc.

​

​

Aceste tipare de gandire stocate in subconstient sunt insesizabile pentru sportiv si pentru cei apropiati, dar au un imens impact asupra gandurilor si actiunilor, asadar asupra nivelului de performanta. 

Din punct de vedere biologic, la nivel neuronal, practic, anumiti neuro-receptori sunt blocati, si ca atare, desi sportivul isi propune la nivel constient o actiune, efectorii ( muschii bratelelor si ai picioarelor, vocea, etc), nu primesc informatia, care s-ar traduce in actiuni specifice, si sportivul simte ca, cumva, "corpul nu il asculta". 

 

​

​

Stim ca nu este suficient numai efortul fizic suplimentar pe care il depui ca sportiv  ca sa ajungi la victorie, 

eliberarea si folosirea intregului potential sportiv poate fi facuta numai lucrand la nivel avansat cu mentalul individual si cu cel colectiv, al echipei.

​

Cand esti in mijlocul competitiei, conteaza enorm ce anume ruleaza in subconstientul tau; deoarece actiunile sunt prea rapide, sa mai poate fi 100% controlate de mintea constienta, iar subconstientul este de 1 milion de ori mai puternic decat subconstientul. 

​

​

Un coach bun, profesionist in pregatirea mentala a sportivilor, nu este ceva "la moda", nu mai  este de mult doar  "un moft" , este o necesitate.

 

 

Pe  durata unui program de mental coaching, un sportiv isi descopera asa numitele" puncte oarbe", invata sa isi re-antreneze auto-motivatia, invata tehnici de vizualizare, de relaxare, de meditatie. Isi ia in control emotiile la un nivel neatins pana la lucrul  cu un mental coach.  

Winner
Tennis Serve
Trophies
Yoga Pose
Soccer Game
Boot Camp

Reaprinde flacara victoriei! Reconecteza-te la adevaratul tau potential! Ia-ti in control puterea mentala

bottom of page