top of page
Caută

WELLBEING, LEADERSHIP & RESULTS

Liderii care-și vor pierde speranța, echilibrul și starea personală de bine, în această perioadă provocatoare, își vor pierde pur și simplu dreptul de a conduce.

Merită să petreceți câteva minute meditând la acest lucru pentru voi înșivă. Ați putea pune la punct un plan de acțiune în acest sens, la care să vă raportați pe tot restul anului. Cum vă îmbunătățiți starea personală de bine și ce înseamnă acest lucru? Cum puteți curăța anumite interferențe ce stau în calea performanței voatre? Cum puteți gestiona emoțiile neconstructive mai bine?

Liderii care un coach în această perioadă, știu ca au beneficiat enorm, în principal prin suportul în a fi încurajați și acompaniați să facă schimbări pozitive ale comportamentului în raport cu echipele lor, cu gestionarea stresului și pur și simplu cu provocările din viața de zi cu zi care pot avea un impact negativ asupra deciziilor lor, sănătății și stării lor de bine. Faptul că am petrecut mult timp, mai bine de un an, sub imperiul emoțiilor negative, ne-a întunecat claritatea mentală, și deci capacitatea de a lua decizii logice bine aliniate, coerente si valoroase.

De multe ori, strategiile nu funcționează, deoarece există o problemă mai profundă care a rămas nerecunoscută, a ta sau unor membrii importanți ai echipei. Distanțarea a creat probleme mari de echilibru personal. Multe nerecunoscute. Multe neadresate. Băgate sub preș, cu speranța că poate vor dispărea. Probleme pe care oamenii nu le recunosc în fața echipei. Acesta este locul în care un coach profesionist bine calificat poate ajuta la identificarea problemei și găsirea de soluții. Ești mai mult decât problemele tale, decât blocajele sau eșecurile tale, ești mai mult decât faci! Coachingul rămâne unul din singurele teritorii unde poți să te întâlnești cu tine într-un mod in care nimeni nu te judecă, dar îți poți privi punctele slabe, blocajele, și îti poți face strategii să le transcenzi. Un loc în care, te uiți la contextul tău într-un mod amplu și alegi să faci acele transformări utile contextului.



Ceea ce s-a făcut acum 90 de ani, prin inventarea antibioticelor pentru susținerea corpului fizic, în a depăși momente de criză, face propagarea coachingul astăzi, pentru corpul metal și emoțional provocat de o avalanșă de emoții neconstructive.


Ca să poți avea grijă de echipa ta, pune-te pe primul loc, ai grijă de tine, readu echilibrul și strălucirea în viața ta.


bottom of page