top of page

Programe de mentoring  individuale si de grup pentru examenele de acreditare si re-acrediatare ACC si PCC la ICF 

mentor coach icf romania.webp
mentor coach acc si pcc bucuresti romani

MENTORING ACREDITARE ICF ACC SI PCC PENTRU COACHI

Daca esti in etapa aceea a carierei in coaching, in care te-ai hotarat sa dai examenul pentru acreditarea ACC sau PCC, si cauti un mentor coach in Romania, ai nimerit unde trebuie.

Dobandirea acreditarii Federatiei Internationale de Coaching va fi o incununare a muncii tale de pana acum, in plus, iti va oferi pecetea garantiei faptului ca oferi servicii profesioniste. 

In mediul corporate, certificarile ICF  te propulseaza in clasamentul celor ce primesc  cererei pentru servicii de  business coaching.

Vei invata foarte multe despre tine, despre adaptarea optima a metodelor tale de lucru la standardele ICF, despre prezenta ta, despre claritate, structura si rezultate. 

Te astept cu drag sa facem aceasta calatorie impreuna!

GO, GO!

 

Contacteaza-ma azi. De ce?

Pentru ca din momentul in care te hotarasti sa iei o noua acreditare, durata de la inceput pana la primirea diplomei este cam de 9 luni. Durata mentoringului este de 3 luni, insa sunt inregistrari de lucru de  facut,  examene teoretice de dat, apoi alte inregistari de pregatit pentru evaluare si apoi timpul de asteptare la evaluarea finala ICF .

Asadar, atat daca iti expira vechea acreditare si ai nevoie sa o prelungesti, prin re-acreditare, cat si daca iti pregatesti  ACC -ul sau PCC-ul nu astepta finalul anului. 

De asemenea, ofer suport companiilor pentru crearea unui grup de coachi interni profesionisti, acompaniindu-i in obtinerea acreditarii ICF:  ACC si PCC

bottom of page