top of page
Caută

DESPRE LOIALITATE

Loialitatea unui om inteligent se sfarseste definitiv cand i-ai fisurat increderea pe care ti-a imprumutat-o.

Poate ca nu conteaza pentru tine aceasta valoare. Ok, atunci nu te astepta sa ai relatii in care esti important/a, sprijinit/a, ascultat/a, inclus/a, inteles si in care sa simti că, si chiar sa contezi.

Singuratatea unor alergatori de cursa lunga nu vine adesea din nevoia intensa si focusul continuu exclusivist pe performante, si multiple obiective, ci din setul de "puncte oarbe" pe care le au, direct din lipsa intelegerii si lipsa manifestarii unor valori ( ex.de azi, loialitatea) si a alinierii unor comportamente adiacente.

Desigur, alegerile sunt multiple. Optiunile sunt vaste in orice domeniu. Unele ne deschid usi, unele ni le inchid. Si partea trista este ca unii oameni nu isi dau seama ca usa li s-a inchis, tot bat in ea, dau gauri, sau se prefac ca oricum nu mai vroiau sa intre acolo. Ca sa para ca nu insemna prea mult acea loialitate.

Nu avem cum sa evoluam autentic decat rafinand si integrand valori autentice, care sa devina sinonime cu noi, in timp.

Sa ne amintim azi : fiecare alegere ne construieste destinul. Si pentru fiecare rezultat semnificativ din viata noastra, avem nevoie de oameni care sa ne sustina, acompanieze, ajute, impinga, asculte, aline, invete, coach-uiasca, consoleze, urmeze, impulsioneze.

Acolo unde valorile conteaza si usile sunt solide. 


bottom of page