top of page
Caută

Ce depinde de tine


Sunt multe schimbări acum în pandemie, in viața fiecăruia dintre noi. Asta e o certitudine. După cum ne-am educat și re-actualizat mentalitatea despre schimbare, acționăm și reacționăm în aceste vremuri. Îți scriu azi cu o invitatie de a te reconecta la ancorele tale de putere si la formulele tale câștigătoare. Încep eu acest exercitiu cu câte ceva din ceea ce știu sigur că sunt ancore de putere și te invit să o continui tu, cu ceea ce este relevant pentru tine si contextul tău.


_____


1.Emoțiile necontrolate te vor conduce către decizii regretabile. Învață să le asculți și să le CONTROLEZI, altfel te vor controla ele pe tine.



2.Mediul tău determina cum vei crește. Părăsește mediile prea mici, prea opresive și prea toxice, dacă vrei să îți urmezi destinul, indiferent cât de mare efort este necesar să angrenezi.



3.Împrietenește-te cu ideea de schimbare. Va fi un tovarăș constant al vieții.


4.Construiește o mentalitate de performer. Cere de la tine maximul de ce poți oferi și oferă.



5.Caută să fii impecabil în a-ți respecta cuvântul. Fără cuvântul tău, nu ești nimic.



6.Învață să oprești fluxul negativ de gânduri și emoții. Îți faci rău singur. La tine este butonul care te poate comuta în Universul fluxului de posibilități, în care poți vedea și recunoaște cu ușurință oportunitățile.



7.Orice este remarcabil poate fi construit numai cu o energie deosebită. Crează-ți ritualurile tale de creștere a energiei. Energia pe care o ai ajunge la oameni înainte să ajungi tu. Fii mereu conștient de asta.


8.Învață continuu. Te păzește și de Altzheimer, de mediocritate, de penibil și de profitori.



9.Prețuiește-ți munca la justa valoare și NU o oferi gratuit decât cu mare discernământ. Oamenii apreciază si folosesc foarte puțin ceea ce este gratuit.



10.Niciun prieten nu va fi perfect, va trebui să înveți să îi iubești necondiționat, dacă vrei să îi ai, de aceea alege-ți cu grijă un criteriu, ca să poți să îi ierți: să aibă valori foarte asemănătoare de ale tale.



11.Fii blând cu tine dar exigent cu standardele proprii când e vorba de a fi sigur că-ți onorezi potențialul.



12.Cultivă relații cu oamenii cu care sufletul tău rezonează. D-zeu lucrează prin oameni.



13.Fii sigur că ești just în modul în care tratezi oamenii.



14.Confuzia interioară există când sufletul și mintea sunt în contradicție. Învață să îți asculți spiritul, dar mai înainte învață să deosebeșți între mesajele corpului emoțional și ale celui spiritual.


15.Ia distanță de lucrurile care se inflamează, și stai un pic în liniște, pentru a-ți limpezi gândurile, înainte de a lua decizii sau a face fapte care-ți vor impacta ireversibil viață. E și mâine o zi.



16.Tu ești în continuuă transformare. Asigură-te că hranești evoluția.



17.Fii conștiincios și determinat în a-ți construi din darurile pe care le ai, o meserie din care să trăieși.



18.Oameni sunt mult mai dispuși să te ajute decât crezi. Fii onest, vorbește primul, fă primul pas, deschide-te, conectează-te, hrănește relații.



19.Nevoia ne apropie, suficiența de desparte. Recunoaște-ți onest nevoile, scoate-le la lumină, comunică cu oamenii, primește.



20.Fii elegant în orice expresie a minții, corpului și sufletului.





bottom of page